logo

Grafisch ontwerpbureau uit Dalfsen. Opvallend goed in grafisch ontwerpen. Denk aan logo ontwerp, huisstijl, magazines, visitekaartjes, drukwerk, bieretiketten, verpakkingen en nog veel meer!

Gemaakt met liefde

Bureau Opvallend © | 2012 - 2020
Title Image

Web design – WordPress websites en webshops

[dt-space height=”50″]

Web design – WordPress websites en webshops? Met webdesign vertalen wij uw huisstijl op een creatieve manier naar diverse online oplossingen. Overzicht en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij het uitgangspunt. Voor iedere online oplossing een eigen beleving met optimale gebruikservaring. Of het nu gaat om websites, webshops of mobiele apparaten.

[dt-space height=”50″][dt-section-title title=”Web design” subtitle=”WEBSITE & WEBSHOP ONTWERPEN”][dt-space height=”20″]

Met web design vertalen wij uw huisstijl op een creatieve manier naar diverse online oplossingen. Overzicht en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij het uitgangspunt. Voor iedere online oplossing een eigen beleving met optimale gebruikservaring. Of het nu gaat om websites, webshops of mobiele apparaten. Op basis van uw wensen kan Bureau Opvallend!? een opvallende en functionele website en/of webshop ontwikkelen.

Responsive webdesign

De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad en iPhone duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Onderzoeken wijzen uit dat het gebruik van tablets en mobiele telefoons om websites te bezoeken toeneemt. Het aandeel van mobiel en tablet gebruik van bijvoorbeeld onze eigen website staat al op 45%. Een mobiele website maken wordt meer en meer een must, als u de boot niet wilt missen.

Graag adviseert Bureau Opvallend!? u tot een passende, en natuurlijk opvallende, website of webshop. Afspraak inplannen? Geen probleem. Mail of bel voor een afspraak voor uw nieuwe webdesign.

[dt-space height=”50″]
[dt-section-title title=”Voorbeelden” subtitle=”Ontworpen door Bureau Opvallend!?”][dt-space height=”20″]
[dt-button text=”Terug naar homepage” color=”bleumarin” url=”https://bureauopvallend.nl/” icon=”fa-home”]
[dt-section-title title=”Portfolio” subtitle=”Wat ontwerpen wij nog meer?”]
[dt-space height=”60″][dt-portfolio-grid number=”-1″ categories=”Drukwerk,Logo & Huisstijl,Print design,Verpakkingen,Webdesign” allword=”Alles”][dt-button text=”terug naar homepage” color=”bleumarin” url=”https://bureauopvallend.nl/” icon=”fa-home”]