Web design – WordPress websites en webshops? Met webdesign vertalen wij uw huisstijl op een creatieve manier naar diverse online oplossingen. Overzicht en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij het uitgangspunt. Voor iedere online oplossing een eigen beleving met optimale gebruikservaring. Of het nu gaat om websites, webshops of mobiele apparaten.

Web design

Met web design vertalen wij uw huisstijl op een creatieve manier naar diverse online oplossingen. Overzicht en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij het uitgangspunt. Voor iedere online oplossing een eigen beleving met optimale gebruikservaring. Of het nu gaat om websites, webshops of mobiele apparaten. Op basis van uw wensen kan Bureau Opvallend!? een opvallende en functionele website en/of webshop ontwikkelen.

Responsive webdesign

De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad en iPhone duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Onderzoeken wijzen uit dat het gebruik van tablets en mobiele telefoons om websites te bezoeken toeneemt. Het aandeel van mobiel en tablet gebruik van bijvoorbeeld onze eigen website staat al op 45%. Een mobiele website maken wordt meer en meer een must, als u de boot niet wilt missen.

Graag adviseert Bureau Opvallend!? u tot een passende, en natuurlijk opvallende, website of webshop. Afspraak inplannen? Geen probleem. Mail of bel voor een afspraak voor uw nieuwe webdesign.

Voorbeelden

Terug naar homepage

Portfolio

terug naar homepage