logo

Grafisch ontwerpbureau uit Dalfsen. Opvallend goed in grafisch ontwerpen. Denk aan logo ontwerp, huisstijl, magazines, visitekaartjes, drukwerk, bieretiketten, verpakkingen en nog veel meer!

Gemaakt met passie

Bureau Opvallend © | 2012 - 2020

Verpakking ontwerpen.

Unieke verpakkingen laten ontwerpen

Unieke verpakkingen.

Aan het hand van jouw wensen ontwerp ik een unieke verpakking. Verras jouw doelgroep met indrukwekkende verpakking(en). Wist je dat de boodschap, welke op het verpakkingsontwerp overgebracht moet worden, heel belangrijk is? Het moet wel letterlijk ‘pakkend’ en indrukwekkend zijn. Laat dit nou net mijn specialiteit zijn!

Indrukwekkende ontwerpen.

Als grafisch vormgever vertaal ik jouw wensen of ideeën in passende ontwerpen. Of het nu gaat om een nieuw logo voor een startup of restyling van een bestaande huisstijl. Samen ontwikkelen we grafische ontwerpen die echt opvallen. Met creativiteit, originaliteit en aandacht voor details voorop.
Ik ‘kick’ er namelijk op om indrukwekkende ontwerpen te maken, waarmee ik de klant kan overdonderen!

Bekijk de ontwerpen.

Ben je benieuwd wat ik in de afgelopen jaren ontworpen heb voor klanten? Bekijk dan mijn portfolio. Van complete huisstijl met logo voor sterke merken, magazines voor bedrijven en verenigingen en productverpakking tot bieretiketten.

Portfolio bekijken

- OPDRACHTEN STOP - 
Beste klant,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Helaas zit ik voor de komende maanden helemaal vol met nieuwe en lopende opdrachten.

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen op laurens@bureauopvallend.nl.

Graag tot ziens!

 

Gr. Laurens