logo

Grafisch ontwerpbureau uit Dalfsen. Opvallend goed in grafisch ontwerpen. Denk aan logo ontwerp, huisstijl, magazines, visitekaartjes, drukwerk, bieretiketten, verpakkingen en nog veel meer!

Gemaakt met passie

Bureau Opvallend © | 2012 - 2020

De ontwerper.

Kom meer te weten over het bedrijf

Delen van mijn passie.

Benieuwd naar de ontwerper achter Bureau Opvallend? Nou, dat ben ik, Laurens Hilboezen. Aangenaam! Ik ben afgestudeerd aan het CIBAP in Zwolle als Vormgever en sinds 2012 actief als grafisch ontwerper. Met mijn onderneming maak ik indrukwekkende designs voor verschillende opdrachtgevers.

Benieuwd wat u voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met mij op!

Indrukwekkende ontwerpen.

Als grafisch vormgever vertaal ik jouw wensen of ideeën in passende ontwerpen. Of het nu gaat om een nieuw logo voor een startup of restyling van een bestaande huisstijl. Samen ontwikkelen we grafische ontwerpen die echt opvallen. Met creativiteit, originaliteit en aandacht voor details voorop.
Ik ‘kick’ er namelijk op om indrukwekkende ontwerpen te maken, waarmee ik de klant kan overdonderen!

Bekijk de ontwerpen.

Ben je benieuwd wat ik in de afgelopen jaren ontworpen heb voor klanten? Bekijk dan mijn portfolio. Van complete huisstijl met logo voor sterke merken, magazines voor bedrijven en verenigingen en productverpakking tot bieretiketten.

Portfolio bekijken

- OPDRACHTEN STOP - 
Beste klant,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Helaas zit ik voor de komende maanden helemaal vol met nieuwe en lopende opdrachten.

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen op laurens@bureauopvallend.nl.

Graag tot ziens!

 

Gr. Laurens