logo

Grafisch ontwerpbureau uit Dalfsen. Opvallend goed in grafisch ontwerpen. Denk aan logo ontwerp, huisstijl, magazines, visitekaartjes, drukwerk, bieretiketten, verpakkingen en nog veel meer!

Gemaakt met passie

Bureau Opvallend © | 2012 - 2020
Title Image

Print design

[dt-space height=”50″]

Wat is print design?

Naast het ontwerpen van logo’s en huisstijlen ontwerpen wij veel meer. Bureau Opvallend!? ontwerpt ook visitekaartjes, brochures, magazines, flyers, posters, bewegwijzering, banners, advertenties, verpakkingen en alles wat maar met print-design te maken heeft.

[dt-space height=”50″][dt-section-title title=”Print design”][dt-space height=”20″]

Naast het ontwerpen van logo’s en huisstijlen ontwerpen wij veel meer, dat noemen wij print design. Bureau Opvallend!? ontwerpt ook visitekaartjes, brochures, magazines, flyers, posters, bewegwijzering, banners, advertenties, verpakkingen en alles wat maar met print-design te maken heeft.
Daarnaast neemt Bureau Opvallend!? naast het ontwerpen ook alle zorgen uit handen als het om het drukken aangaat. Wij werken namelijk samen met professionele drukkerijen. De drukkerijen zijn niet alleen geselecteerd op uitstekende kwaliteit, maar ook op een scherpe prijs en levertijd.

Van een volledig nieuw grafisch ontwerp, tot het perfect vertalen van een bestaand ontwerp. Dit is geen probleem voor Bureau Opvallend!?. De ontwerpers (of DTP’ers) hebben de creativiteit en ervaring om u te verrassend met indrukwekkende ontwerpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Of neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio!

Creatief DTP’er? Wat is dat?

Een DTP’er, ook wel desktoppublisher, houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en bewerken van documenten die bestemd zijn voor publicatie. Denk bijvoorbeeld aan reclamedrukwerk zoals: folders, flyers, posters en brochures, maar ook aan vormgeving van kranten, tijdschriften en boeken. Daarnaast ontwerpt een DTP’er ook logo’s, huisstijlen of verpakkingen. Tegenwoordig valt web design ook onder het takenpakket van veel DTP’ers.

[dt-space height=”50″]
[dt-section-title title=”Voorbeelden” subtitle=”Ontworpen door Bureau Opvallend!?”][dt-space height=”20″]
[dt-button text=”Terug naar homepage” color=”bleumarin” url=”https://bureauopvallend.nl/” icon=”fa-home”]
[dt-section-title title=”Portfolio” subtitle=”Wat ontwerpen wij nog meer?”]
[dt-space height=”60″][dt-portfolio-grid number=”-1″ categories=”Drukwerk,Logo & Huisstijl,Print design,Verpakkingen,Webdesign” allword=”Alles”][dt-button text=”terug naar homepage” color=”bleumarin” url=”https://bureauopvallend.nl/” icon=”fa-home”]

- OPDRACHTEN STOP - 
Beste klant,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Helaas zit ik voor de komende maanden helemaal vol met nieuwe en lopende opdrachten.

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen op laurens@bureauopvallend.nl.

Graag tot ziens!

 

Gr. Laurens